Menu na prodloužený víkend

Předkrm

KUŘECÍ TERINKA, 
rukolový salátek, ořechy, hořčičný dresing

105,-

Polévka

KARI KRÉM S KORIANDREM,
kokosové mléko, bambus

55,-

Hlavní chody

FLANK STEAK,
cibulová marmeláda, pomeranč, pečené brambory

265,-

KUŘECÍ SUPREME PLNĚNÉ RICOTTOU
na salátu z červené čočky, řapíkatý celer, baby špenát, jogurtový dip

195,-

LINGUINE
s houbami a šalvějí

165,-

Klasika

UTOPENEC
nakládaný špekáček (nebo hermelín), pečivo

75,-

SMAŽÁK
smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka

155,-

ŘÍZEK

kuřecí (nebo vepřový), bramborový salát

155,-


Dezert


ČOKOLÁDOVÁ PĚNA,

kávový krém, máta, čokoládový prach
65,-